Over Stephan

Schrijven, fotografie en muziek. Dat is waar ik me vol toewijding op richt. Vanaf mijn vijftiende speel ik als percussionist en/of drummer in diverse bands. Momenteel ben ik de percussionist van de Neil Diamond Memories Band, en drum ik in 2000Unplugged en Puur de Nijs. De laatste jaren leg ik me, naast de muziek, toe op het schrijven van romans en fotografie.

In 2015 verscheen mijn eerste roman ‘Retour Baxley’. Mijn tweede roman ‘De Belofte’ verscheen in september 2017. In december 2017 bracht ik een verhalenbundel uit onder de titel ‘Klein’, een boek met observaties uit mijn gezin. Dit boek is in zeer beperkte oplage verschenen. Mijn roman ‘Peelpijn’ is een historisch verhaal over een arm gezin op het platteland in de Peel. ‘Peelpijn’ is verschenen op 13 december 2019 en won de publieksprijs van The Indie Awards 2020! Ook heb ik een grappig boekje uitgebracht over mijn grote liefde: Feyenoord. Dit boek is verschenen in 2020. De titel luidt ‘Feyenoorder ben je niet voor je lol’ en beschrijft mijn leven met Feyenoord en de vele frustraties en hoongelach die daarbij horen. Totdat we eindelijk kampioen werden in 2017…

En nu is mijn nieuwe roman klaar: ‘Het onvergetelijke leven van Nard.’ Deze roman speelt zich af in de Rotterdamse wijk Charlois en gaat over een Jazzdrummer (Nard den Decker) die elke dag een beetje meer van zijn geheugen verliest. Vanaf juni 2024 is mijn nieuwe boek verkrijgbaar.

Ik werk met veel plezier als ‘manager strategie & bedrijfsvoering’ bij woningcorporatie Casade in Waalwijk. Saskia is mijn vrouw, Wout & Hannah zijn onze kinderen.