Cover roman De Belofte

Boekpresentatie 15 september

Op 15 september presenteerde ik mijn nieuwe roman ‘De Belofte’ bij In de Gloria in Asten.

Waar gaat het boek in hoofdlijnen over? Het boek kent twee delen.

Het eerste gedeelte speelt zich af in de nacht van 11 maart 1979. In hun boerderij aan de Pannenhoef in Asten-Heusden wachten Johanna en Gerrit Wijnen op hun oudste dochter Margje. Zij is eerder die avond na een ruzie met haar vader vertrokken naar Café De Potdeksel in Deurne om op stap te gaan. ‘s Morgens om 07.00 uur is ze nog niet thuis en Johanna maakt zich grote zorgen.

Het tweede gedeelte speelt zich af in 2015 en verder. Johanna vraagt op haar sterfbed aan haar kleindochter Karlijn om de zoektocht naar haar vermiste dochter Margje voort te zetten. Ze studeert rechten aan de Universiteit Maastricht. Het lukt haar om tijdens de Master het dossier van haar tante als cold case op tafel te krijgen. Gaat het Karlijn lukken om de belofte aan haar oma in te vullen?

Voor dit boek heb ik veel onderzoek gedaan en interviews gehouden met een oud-rechercheur en een student aan de Universiteit.

De Belofte is verkrijgbaar in de volgende boekhandels:

  • Letters & Zo (Asten)
  • Primera (Asten)
  • Boekhandel Hub Berkers (Deurne)
  • Bruna Deurne
  • Bruna Someren

Als je een mailtje stuurt naar stephanvanerp1967@gmail.com dan zorg ik dat je een exemplaar krijgt toegestuurd. De Belofte kost 19,95 euro.

Share This: